OPENINGSTIJDEN: MAANDAG T/M DONDERDAG: 9.00 UUR - 17.00 UUR, VRIJDAG: 9.00 UUR - 13.00 UUR

MA T/M DO 9.00 UUR - 17.00 UUR , VR 9.00 UUR - 13.00 UUR

Startpakketten Tanden Bleken

ALLEEN WIJ ZIJN GEDIPLOMEERD

Het is toch vreemd dat onze concurrenten zonder een tandheelkundige achtergrond les mogen geven op het gebied van tanden? Ons team bestaat uit gediplomeerde tandheelkundigen, die u ook na uw opleiding graag helpen met een GOED advies. Wij begrijpen dat er meerdere aanbieders zijn, maar geen enkele daarvan hebben een tandheelkundige achtergrond. Ondanks dat ze alles goed afgekeken hebben hoe wij het doen, hebben ze nog niet onze KENNIS, KUNDE, ERVARING én DIPLOMA'S. Leer dus tanden bleken van de enige gediplomeerde opleider in NL!

BIJNA PERFECT BEOORDEELD

Wist u dat onze klanten onze opleiding beoordelen met een 9,9? En wist u dat we zelfs klanten van de concurrentie nogmaals opgeleid hebben? Wij weten al wat we in huis hebben. Niet alleen omdat we zelf uit de tandheelkunde komen, maar ook omdat we heel gedreven zijn en liefde voor ons vak hebben. Onze professionaliteit laten we graag zien in onze opleidingen, zodat u de beste behandelingen kunt geven aan uw klanten. Onze klanten ervaren diezelfde passie tijdens de opleiding en op basis daarvan geven zij ons een UITMUNTENDE SCORE!

IN 3 TERMIJNEN BETALEN - 0% RENTE

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen. In3 is ideaal voor die periodes dat je net even iets minder te besteden hebt, maar wel verwacht dat dit snel weer opgelost is. Zo kun je toch je aankoop doen en snel verder met je bedrijfsinvesteringen. Hoe het werkt? Je doet online je aankoop, kiest voor In3, rekent af en klaar! Wij bellen je voor het inplannen van de opleiding.


Weergeven 1 t/m 7 van in totaal 7

Op de hoogte blijven van X-treme Smile?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste
producten, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen

WIJ NEMEN DEEL AAN DE VOLGENDE EVENTS

U KOMT TOCH OOK?

Openingstijden

Maandag: 9.00 uur - 17.00 uur

Dinsdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Woensdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Donderdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Vrijdag: 9.00 uur - 13.00 uur

Zaterdag: Alleen telefonisch

Zondag: Gesloten

Bezoek of afhalen op afspraak

CONNECT WITH US: