OPENINGSTIJDEN: MAANDAG T/M DONDERDAG: 9.00 UUR - 17.00 UUR, VRIJDAG: 9.00 UUR - 13.00 UUR

MA T/M DO 9.00 UUR - 17.00 UUR , VR 9.00 UUR - 13.00 UUR

Onze geschiedenis

Onze geschiedenis

Toen wij zo'n 12 jaar geleden besloten om voor onszelf te starten hebben we uiteraard een idee uitgezet en dat langzamerhand ontwikkeld. Vele nachten nagenoeg overgeslagen en achter het computertje aan het werk. Vanuit huis begonnen ooit, net als sommige klanten van ons die vervolgens ook door hard werken gegroeid zijn. Zo zet je iets moois neer. Hard werken en een onstuitbare inzet. Inmiddels zijn wij ook gegroeid. In ons vak, maar ook als mens. We zijn moeders, huisvrouwen, runnen een zaak en volgen nog steeds trainingen in binnen- en buitenland, om zo altijd best of the best te blijven en onze klanten te geven waar ze voor betalen. Iets goeds!

In de tijd dat wij begonnen was er slechts 1 ander bedrijf ook werkzaam in deze sector. Het verschil was toen al dat dit bedrijf geen tandheelkundige achtergrond had en wij wel. Daar maak je natuurlijk altijd "de blits" mee, omdat je gewoon kennis van zaken hebt en weet waar je over praat. Het houdt niet op bij de kennis van een lamp aanzetten en dat een bleekgel tanden witter maakt. Het is meer dan dat en zeker ook meer dan een gelletje op de tanden aanbrengen. Het is van voor tot achter weten wat het chemische proces inhoudt, waarom iets bij de een wel werkt en bij de ander niet én hoe je dat dan beter aan zou kunnen pakken.

X-treme Smile & Tandcosmeticus

Met hard werken kom je op een gegeven moment ook in situaties waarbij een ander iets van je afkijkt, maar op een gegeven moment ook van je afpikt. Er wordt altijd gezegd dat je daar trots op moet zijn, omdat je zo de erkenning krijgt de beste te zijn. Je doet iets goed en dan willen zij dat ook. Toch is dat niet altijd even leuk, want daarmee verlies je je onderscheidend vermogen. Iedereen kan tegenwoordig een mooie folder laten maken en dan ziet de klant al snel door de bomen het bos niet meer. Daarom moet je beschermen wat je hebt en zorgen dat een ander er niet mee vandoor kunnen gaan. Wij doen dit door middel van auteursrecht (copyright) en merkenrecht. Met X-treme Smile hebben we dit zelfs op alle mogelijke niveau's gedaan, omdat het een Engelstalige term is. Tot in de Verenigde Staten toe geregistreerd als Registered Trademark. Dat betekent dus dat niemand anders dit mag gebruiken. Sterker nog, het mag er niet eens op lijken. X-treme Smile & Tandcosmeticus wordt je dus alleen bij ons! Lekker van ons :D

Op de hoogte blijven van X-treme Smile?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste
producten, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen

WIJ NEMEN DEEL AAN DE VOLGENDE EVENTS

U KOMT TOCH OOK?

Openingstijden

Maandag : 9.00 uur - 17.00 uur

Dinsdag : 9.00 uur - 17.00 uur

Woensdag : 9.00 uur - 17.00 uur

Donderdag : 9.00 uur - 17.00 uur

Vrijdag : 9.00 uur - 13.00 uur

Zaterdag : Alleen telefonisch

Zondag : Gesloten

CONNECT WITH US: