OPENINGSTIJDEN: MAANDAG T/M DONDERDAG: 9.00 UUR - 17.00 UUR, VRIJDAG: 9.00 UUR - 13.00 UUR

MA T/M DO 9.00 UUR - 17.00 UUR , VR 9.00 UUR - 13.00 UUR

Bleekgel en Bleeksets

MAAK EEN ACCOUNT AAN OM ONZE TARIEVEN TE ZIEN

Waarom? Simpel... U als (potentiële) klant weet al wie wij zijn en wij maken graag kennis met u. Ook wij weten met wie wij zaken doen. Daarnaast maken we zo een onderscheid tussen particulieren en bedrijven, omdat het BTW nummer ingevoerd moet worden. U vindt u al uw gegevens en bestellingen weer eenvoudig terug in uw account. Let op: Wij keuren uw account handmatig goed, dus dit kan even duren. Dringende vraag? De BELLER is SNELLER. Heeft u (nog) geen BTW nummer? Geen probleem. Bel even met onze klantenservice en wij helpen u vanaf daar verder. We love to help you!

WE LOVE DE VOEDSEL- EN WARENAUTORITEIT

Veel bedrijven hebben niets met de NVWA, sterker nog, ze zijn bang voor controle. Maar bekijk het eens anders; als je zelf naar een schoonheidsspecialist gaat en je zou worden behandeld met Chinese cosmetica. Wat zou je dan vinden? Of denk eens aan implantaten of foute fillers. Je zou er toch niet aan moeten denken. Ieder bedrijf is verantwoordelijk voor het deugdelijk zijn van het product dat ze aanbieden en eigenlijk is dat alleen maar goed. We zijn PROFESSIONALS toch? De NVWA ziet daar op toe en wij juichen dat toe.

WE LEGGEN HET UIT: VERSCHIL BLAUWE & ROZE GEL

Zowel de werking, ingrediënten én de kwaliteit van de roze en blauwe gel zijn gelijk. Waarom dan 2 verschillende? Nee, niet de blauwe voor de jongetjes en de roze voor de meisjes, maar juist om een onderscheid te maken. Roze staat ons merk op en de blauwe niet. Alleen onze eigen cursisten kunnen de roze gels bestellen, want zo beschermen wij ons merk. We weten wat wij ze geleerd hebben en dat is belangrijk voor de kwaliteit. Geen opleiding gedaan bij ons, maar wil je wel onze kwaliteit? Dan kun je onze blauwe gels bestellen.

Weergeven 1 t/m 14 van in totaal 14

Op de hoogte blijven van X-treme Smile?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste
producten, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen

WIJ NEMEN DEEL AAN DE VOLGENDE EVENTS

U KOMT TOCH OOK?

Openingstijden

Maandag: 9.00 uur - 17.00 uur

Dinsdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Woensdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Donderdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Vrijdag: 9.00 uur - 13.00 uur

Zaterdag: Alleen telefonisch

Zondag: Gesloten

Bezoek of afhalen op afspraak

CONNECT WITH US: