OPENINGSTIJDEN: MAANDAG T/M DONDERDAG: 9.00 UUR - 17.00 UUR, VRIJDAG: 9.00 UUR - 13.00 UUR

MA T/M DO 9.00 UUR - 17.00 UUR , VR 9.00 UUR - 13.00 UUR

BESTELLEN - BETALEN & BEZORGEN

Levering & Levertijd

X-treme Smile levert voornamelijk direct uit voorraad, waardoor de levertijd over het algemeen 1 tot 3 werkdagen bedraagt. Bestellingen die voor 15.00 uur geplaatst en betaald zijn, worden meestal dezelfde dag nog in behandeling genomen. Wij doen ons best uw bestelling zo vlot mogelijk te verzenden, echter zijn wij ook afhankelijk van de post. Uw bestelling wordt verzonden met PostNL. Houdt u dus altijd rekening met 3 werkdagen. Bestellingen die geplaatst zijn op zaterdag of zondag heeft u niet eerder dan dinsdag binnen.


Verzend- en verpakkingskosten

De verzend- en verpakkingskosten zijn bij ons altijd €5,95. We weten allemaal dat verzenden geld kost en dat dit vrij prijzig is. De klant betaalt dit linksom of rechtsom, daarom zijn we liever transparant in de kosten en kiezen wij voor een betaalbaar aanbod. U ontvangt de Track & Trace gegevens in uw e-mail, zodat u uw zending eenvoudig kunt volgen. U hoeft nooit te tekenen voor uw zending. Vragen over uw zending? Bel PostNL.

Betalen bij X-treme

Betalen bij X-treme Smile kan op verschillende manieren. Via de webshop is het mogelijk om via  een beveiligde SSL verbinding te betalen via iDeal, Paypal, Sofortbanking en In3. Onze klanten uit België kunnen  dus ook gewoon online betalen. In termijnen betalen is ook mogelijk bij ons. Met name de wat hogere bedragen. Deze zijn eenvoudig in 3 keer te betalen via In3. In alle gevallen is vooruitbetalen verplicht. Na trainingen is het mogelijk om bij ons te pinnen, indien u extra materialen wilt inkopen.


We love our planet!

Wij geven om onze kinderen en geven de planeet graag door in een goede conditie. Daarom zijn al onze cosmetische producten niet getest op dieren en zorgen wij er voor dat we zo veel mogelijk recyclen. Wij gebruiken voor verzending van onze producten daarom zo veel mogelijk gebruikte dozen. Niet alleen voordeliger voor u, maar ook voor ons milieu en de bomen en dieren in het regenwoud.

B2B Voorwaarden

Omdat wij een groothandel zijn, werken wij volgens B2B voorwaarden. Indien u bij ons bestelt, dan gaan wij er van uit dat u bedrijfsmatig bestelt en akkoord gaat met onze Algemene B2B voorwaarden. Retourneren is alleen mogelijk indien dit schriftelijk / per mail / óf per whatsapp met ons overlegd wordt en u een akkoord krijgt om het product retour te sturen. Het product dient ongeopend en in de originele verpakking retour gezonden te worden. Verzendkosten en kosten om het product te retourneren worden door ons niet gerestitueerd.


Op de hoogte blijven van X-treme Smile?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste
producten, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen

WIJ NEMEN DEEL AAN DE VOLGENDE EVENTS

U KOMT TOCH OOK?

Openingstijden

Maandag: 9.00 uur - 17.00 uur

Dinsdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Woensdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Donderdag: 9.00 uur - 17.00 uur

Vrijdag: 9.00 uur - 13.00 uur

Zaterdag: Alleen telefonisch

Zondag: Gesloten

Bezoek of afhalen op afspraak

CONNECT WITH US: