OPENINGSTIJDEN: MAANDAG T/M DONDERDAG: 9.00 UUR - 17.00 UUR, VRIJDAG: 9.00 UUR - 13.00 UUR

MA T/M DO 9.00 UUR - 17.00 UUR , VR 9.00 UUR - 13.00 UUR

Bestellen, betalen, bezorgen

VERZENDING & RETOUREN

UW BESTELLING WORDT VERZONDEN ONDER DE VOLGENDE VOORWAARDEN

Wanneer uw bestelling door ons wordt verzonden doen wij ons uiterste best om dat zo zorgvuldig en zo snel mogelijk te doen.Uw bestelling zal worden verzonden door UPS of PostNL.

Levertijd:

De levertijd bedraagt over het algemeen 1 tot 3 werkdagen, mits uw bestelde product voorradig is. Indien dit niet het geval is stellen wij u hiervan op de hoogte. Wij verzenden 2x per week. Op dinsdag en vrijdag. Indien u op 1 van deze dagen voor 12.00 uur besteld, heeft u uw producten waarschijnlijk de volgende dag al in huis.

Verzendkosten:

De verzendkosten bedragen €7,- exclusief btw. Franco verzending vindt plaats wanneer u voor een bedrag van €500,- exclusief btw of meer besteld. Franco verzending is alleen geldig voor een gewicht tot 10kg.

Verpakking:

X-treme Smile verzend uw bestelling waar mogelijk in gerecyclede dozen die wij van een lokale supermarkten ontvangen. Dozen die niet bruikbaar zijn voor verzending doneren wij aan O.P.A. Dit is de oud papier actie van de Gereformeerde Kerk. Gelden die hieruit behaald worden gaan naar het goede doel. Zo steunen wij en u een beter milieu én het goede doel.

Retouren:

Omdat wij een groothandel zijn werken wij volgens B2B voorwaarden. Indien u bij ons bestelt, dan gaan wij er van uit dat u bedrijfsmatig bestelt en akkoord gaat met onze Algemene B2B voorwaarden. Retourneren is alleen mogelijk indien dit schriftelijk / per mail / per whatsapp met ons overlegd wordt en u een akkoord krijgt het product retour te sturen. Het product dient ongeopend en in de originele verpakking retour gezonden te worden. Portokosten, zowel voor verzenden als retour zenden, worden door ons niet gerestitueerd.

Betalen: 

Betaling geschiedt altijd vooraf. Bij aanschaf van een startpakket kunt u gebruik maken van betalen in termijnen door middel van In3.


WIJ NEMEN DEEL AAN DE VOLGENDE EVENTS

U KOMT TOCH OOK?

Openingstijden

Maandag : 9.00 uur - 17.00 uur

Dinsdag : 9.00 uur - 17.00 uur

Woensdag : 9.00 uur - 17.00 uur

Donderdag : 9.00 uur - 17.00 uur

Vrijdag : 9.00 uur - 13.00 uur

Zaterdag : Alleen telefonisch

Zondag : Gesloten

CONNECT WITH US: